کد خبر : 208103
تاریخ انتشار : شنبه 22 مهر 1402 - 18:39

چین رشد ۵۰ درصدی قدرت محاسباتی را در رقابت با آمریکا هدف گذاری کرده است.

چین رشد ۵۰ درصدی قدرت محاسباتی را در رقابت با آمریکا هدف گذاری کرده است.

به گزارش ویک نیوز و به نقل از رویترز هنگ کنگ، ۹ اکتبر (رویترز) – طبق برنامه ای که مقامات روز دوشنبه منتشر کردند، چین قصد دارد تا سال ۲۰۲۵ قدرت محاسباتی کل کشور را بیش از ۵۰ درصد افزایش دهد، زیرا پکن تمرکز خود را بر روی ابر محاسبات و نوآوری های هوش مصنوعی

Illustration picture of Chinese and U.S. flags with semiconductor chips

به گزارش ویک نیوز و به نقل از رویترز هنگ کنگ، ۹ اکتبر (رویترز) – طبق برنامه ای که مقامات روز دوشنبه منتشر کردند، چین قصد دارد تا سال ۲۰۲۵ قدرت محاسباتی کل کشور را بیش از ۵۰ درصد افزایش دهد، زیرا پکن تمرکز خود را بر روی ابر محاسبات و نوآوری های هوش مصنوعی تشدید می کند.

این طرح در بحبوحه رقابت فزاینده بین چین و ایالات متحده در بسیاری از زمینه‌های با فناوری پیشرفته، از نیمه هادی‌ها و ابررایانه‌ها گرفته تا هوش مصنوعی، از جمله کنترل صادرات ایالات متحده در تجهیزات ساخت تراشه، ارائه می‌شود.

این طرح که توسط شش بخش در پکن از جمله وزارت صنعت و فناوری اطلاعات (MIIT) منتشر شده است، هدفی را برای کل قدرت محاسباتی چین تا سال ۲۰۲۵ به ۳۰۰ EFLOPS تعیین کرده است. سرعت کامپیوتر را اندازه گیری می کند

MIIT در ماه اوت فاش کرد که قدرت محاسباتی چین در سال جاری به ۱۹۷ EFLOPS رسیده است که از ۱۸۰ EFLOPPS در سال ۲۰۲۲ افزایش یافته است. این وزارتخانه اعلام کرد که چین را در رتبه دوم پس از ایالات متحده قرار می دهد، اما در مورد مقیاس قدرت محاسباتی ایالات متحده که به آن اشاره کرده است توضیح بیشتری نداد. .

از آنجایی که آموزش هوش مصنوعی به حجم زیادی از محاسبات نیاز دارد، تلاش برای گسترش عرضه نیروی محاسباتی به طور فزاینده ای به کانون توجه پکن تبدیل شده است.

بر اساس یک پست وبلاگی توسط گوگل در ماه گذشته، مدل‌های برتر هوش مصنوعی مولد جهان «به ده‌ها EFLOP ابررایانه هوش مصنوعی برای حفظ زمان‌های آموزشی چند هفته یا کمتر نیاز دارند».

بر اساس این طرح، چین قصد دارد تا مراکز داده بیشتری را در سراسر کشور ایجاد کند تا دسترسی کسب و کارها به قدرت محاسباتی را تسهیل کند.

به منظور پاسخگویی به تقاضاهای صنعت هوش مصنوعی که به سرعت در حال توسعه است، پکن همچنین قصد دارد زیرساخت های محاسباتی را در غرب چین بهبود بخشد.

استان‌های پهناور اما کمتر پرجمعیت چین مانند جنوب غربی گوئیژو مدت‌هاست که وظیفه ایجاد مراکز داده عظیم برای تامین انرژی اینترنت این کشور را بر عهده دارند. به عنوان مثال، اپل (AAPL.O) مراکز داده را در گوئیژو با یک شریک محلی راه اندازی کرده است تا به کاربران خود در این کشور خدمات ارائه دهد.

تمرکز دیگر بهبود سرعت و کارایی شبکه محاسباتی است. این طرح می‌گوید که سرعت انتقال بین امکانات محاسباتی حیاتی نباید اجازه تأخیر بیش از ۵ میلی‌ثانیه را بدهد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

خرید رپورتاژ آگهی ارزان

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح